Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Greitas Naminis mėsainis su antienos maltinuku
ingredientai
150 g Lapino puota antienos file su oda
mėgiamos Juodos duonos su sėklomis
mėgiamų daigelių ar žalumynų (naudojau žali žali)
3 vnt. ridikėlių
mėgiamų prieskonių pagal skonį
mėgiamo tarkuoto sūrio
Padažui:
pagal skonį Natūralaus jogurto
pagal skonį Prieskoninių žolelių

Greitas Naminis mėsainis su antienos maltinuku

15 min.
2 asmenims
Gaminimas

Lapino puota antienos file sumalkite arba susmulkinkite smulkintuvu, pagardinkite mėgiamais prieskoniais ir viską gerai išmaišykite. Suformuokite paplotėlį ir apkepkite iš abiejų pusių po 5 min, neperkepkite, kad mėsa neišsausėtų. Kol kepa antiena į įkaitintą orkaitę įdėkite duonelę su sėklomis keletai minučių, kad apskrustų. Pasiruoškite padažą: sumaišykite jogurtą su prieskoninėmis žolelėmis. Duonelę patepkite paruoštu padažu, dėkite mėgstamus daigelius, ridikėlius, antienos maltinuką ir ant viršaus užberkite tarkuoto sūrio. Skanaus!

Gardūs linkėjimai nuo Deimantės  iš "Lapino puota" virtuvės.

Atgal į receptų sąrašą