Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Greita užkepėlė
ingredientai
350 g Lapino puota ančių kulšelių mėsa
keletos saldžios bulvės
pusė brokolio
moliūgo
1 skiltelė česnako
1 šaldytos tešlos lakšto
žiupsnelis druskos
žiupsnelis pipirų
keletos pomidorų
mėgiamų salotų

Greita užkepėlė

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
Česnaką susmulkinti ir dėti į įkaitintą keptuvę.
Apkepti kol pasklis česnako kvapas.
Dėti susmulkintą mėsą, apkepti.
Užberti druskos, pipirų.
Apkeptą mėsą dėti į kepimo indą.
Ant viršaus uždėti susmulkintas daržoves.
Šaldytos tešlos lakštą pakočioti ir gražiai uždėti ant viršaus.
Švelniai pabadyti su peiliu ar šakute.
Šauti į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių ir kepti apie 40 min.
Papjaustyti pomidorų, salotų ir skanauti.
 Nuėmus iškepusią tešlą pasklinda nuostabus kvapas!
Mamos virtuvės paslaptys
Atgal į receptų sąrašą