Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Greita idėja gardiems pietums
ingredientai
340 g Lapino puota ančiu kulšelių mėsa
1 maža cukinija
2 morkos
1 nektarinas
1 svogūnas
keletos pomidorų
sojos
mėgiamų prieskonių
žiupsnelio druskos ir pipirų
mėgstamų kruopų

Greita idėja gardiems pietums

45 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Užmarinuojam antienos kulšelių mėsą su sojos padažu, česnaku, šašlykams skirtu prieskonių mišiniu, aliejumi ir paliekam ilsėtis bent 2 val.
  2. Apkepam mėsą iki rudumo.
  3. Pasiruošiam daržoves: susipjaustom morkytes, svogūną, pomidorus, cukinijas, petražoles.
  4. Į apkeptą mėsą įpilam vandens ir troškinam  apie 45 min., tada sudedam daržoves ir dar paliekam 30 min.
  5. Išsiverdam mėgstamų kruopų (šį kartą naudojau perlinį kuskusą)
  6. Patiekiam su apkeptu nektarinu, pomidoru ir salotomis.

 

Už receptą ir nuotrauką dėkojam Laurai iš „Lapino puota“ virtuvės

Atgal į receptų sąrašą