500 g | Lapino puota antienos filė |
30 g | lapinių salotų |
60 g | korėjietiškų morkų (tarkuotų, marinuotų su actu ir česnakais); |
saujelės | sūdytų ir pakepintų žemės riešutų |
1 | pailgos itališkos duonos kepalo (tiktų ir prancūziškas batonas) |
2 v.š. | saldžiarūgščio padažo |
pagal skonį | Alyvuogių aliejaus, druskos ir pipirų |
Kambario temperatūros antienos filė odelę supjaustome rombais neįpjaudami mėsos bei pabarstome pipirais ir druska. Kepame keptuvėje be riebalų, tiesiog padėję ant riebios odelės pusės. Ištirpusius riebalus vis nupilame, o kai odelė visai suplonėja apkepiname filė gabaliukus po 2 minutes iš kiekvienos pusės (šonus taip pat). Paliekame atvėsti. Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių. Perpus perpjautos duonos vidines puses ištepame aliejumi, pabarstome druska ir pipirais. Kartu su antienos filė gabaliukais kepame orkaitėje 8 minutes. Paskrudusią duoną patepame saldžiarūgščiu padažu, apiberiame salotos lapeliais, plonomis riekelėmis supjaustytą antienos filė, korėjietiškas morkas bei žemės riešutus. Viršutinę duonos pusę taip pat patepame saldžiarūgščiu padažu ir uždengiame gigantišką panini.
Už receptą dėkojame Monika Oliv.