Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Gardus troškinys su antiena
ingredientai
340 g Lapino puotos antienos šlaunelių mėsos
4 vnt. bulvės
1 vnt. morka
1 vnt. svogūnas
1 sauja šparaginių pupelių
žiupsnelis druskos
žiupsnelis pipirų
1 a.š. antienos prieskoinių
2 v.š. grietinės
300 ml vandens
2 v.š. miltų
ryšulėlis krapų

Gardus troškinys su antiena

60 min.
4 porcijos
Gaminimas

Antienos šlaunelių mėsą pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais ir palikite marinuotis bent pusvalandį. Mėsą apvoliokite miltuose ir apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje. Daržoves nulupkite. Bulves supjaustykite stambiais gabalėliais, morkas griežinėliais, svogūną pasmulkinkite. Į troškintuvą sudėkite bulves, svogūną, morką, šparagines pupeles, apkeptą antieną. Užpilkite vandeniu, dėkite grietinę, berkite dar druskos ir pipirų. Viską gerai permaišykite. Dėkite troškintis į įkaitintą iki 160* laipsnių orkaitę 1 val 15 min. iškepusį troškinį pagardinkite smulkintais krapais.

Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę!

Atgal į receptų sąrašą