340 g | Lapino puotos antienos šlaunelių mėsos |
4 vnt. | bulvės |
1 vnt. | morka |
1 vnt. | svogūnas |
1 sauja | šparaginių pupelių |
žiupsnelis | druskos |
žiupsnelis | pipirų |
1 a.š. | antienos prieskoinių |
2 v.š. | grietinės |
300 ml | vandens |
2 v.š. | miltų |
ryšulėlis | krapų |
Antienos šlaunelių mėsą pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais ir palikite marinuotis bent pusvalandį. Mėsą apvoliokite miltuose ir apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje. Daržoves nulupkite. Bulves supjaustykite stambiais gabalėliais, morkas griežinėliais, svogūną pasmulkinkite. Į troškintuvą sudėkite bulves, svogūną, morką, šparagines pupeles, apkeptą antieną. Užpilkite vandeniu, dėkite grietinę, berkite dar druskos ir pipirų. Viską gerai permaišykite. Dėkite troškintis į įkaitintą iki 160* laipsnių orkaitę 1 val 15 min. iškepusį troškinį pagardinkite smulkintais krapais.
Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę!