2x500 g | Lapino puotos šviežių ančių kulšelių |
Marinatui : | |
3 v.š. | alyvuogių aliejaus |
2 v.š. | dijon garstyčių |
1 | laimo sultys |
4 skiltelės | česnako |
šakelė | šalavijo |
žiupsnelis | šviežiai maltų pipirų mišinio |
1 v.š. | rudojo cukraus |
2 a.š. | druskos |
Padažui : | |
4 v.š. | natūralaus jogurto |
2 v.š. | pomidorų padažo |
1 a.š | rudojo cukraus |
1 skiltelė | česnako |
žiupsnelis | šviežių krapų |
Garnyrui : | |
pomidorų | |
agurkų | |
marinuotų svogūnų | |
apvirtų bulvių skiltelių |
1.Iškaulintas kulšeles pamuškite mėsos muštuku.
2.Sumaišykite marinatui skirtus ingredientus ir ištepkite paukštieną.Dėkite į indą su dangčiu ir statykite į šaldytuvą.
3.Padažui skirtus ingredientus sumaišykite,ragaukite ir gardinkite pagal poreikius.
4.Kepkite ant grotelių iki gražiai apskrus abi pusės.Pabaigoje apkepkite virtas bulvių skilteles.
5.Tiekite su daržovėmis,bulvių skiltelėmis,marinuotais svogūnais ir padažu.
Skanių akimirkų !!!
Už receptą dėkojame Ritos receptams