Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Gardieji ančiukų kulšelių kepsniai ant grotelių .Tobulas marinatas paukštienai.
ingredientai
2x500 g Lapino puotos šviežių ančių kulšelių
Marinatui :
3 v.š. alyvuogių aliejaus
2 v.š. dijon garstyčių
1 laimo sultys
4 skiltelės česnako
šakelė šalavijo
žiupsnelis šviežiai maltų pipirų mišinio
1 v.š. rudojo cukraus
2 a.š. druskos
Padažui :
4 v.š. natūralaus jogurto
2 v.š. pomidorų padažo
1 a.š rudojo cukraus
1 skiltelė česnako
žiupsnelis šviežių krapų
Garnyrui :
pomidorų
agurkų
marinuotų svogūnų
apvirtų bulvių skiltelių

Gardieji ančiukų kulšelių kepsniai ant grotelių .Tobulas marinatas paukštienai.

90 min.
4 porcijos
Gaminimas

1.Iškaulintas kulšeles pamuškite mėsos muštuku.
2.Sumaišykite marinatui skirtus ingredientus ir ištepkite paukštieną.Dėkite į indą su dangčiu ir statykite į šaldytuvą.
3.Padažui skirtus ingredientus sumaišykite,ragaukite ir gardinkite pagal poreikius.
4.Kepkite ant grotelių iki gražiai apskrus abi pusės.Pabaigoje apkepkite virtas bulvių skilteles.
5.Tiekite su daržovėmis,bulvių skiltelėmis,marinuotais svogūnais ir padažu.

Skanių akimirkų !!!

Už receptą dėkojame Ritos receptams

Atgal į receptų sąrašą