500 g | Lapino puotos antienos file |
saujelė | Romaninės salotos su gražgarstėm |
1 | Be odelių, skiltelėm pjaustytas apelsinas |
pagal poreikį | Gervuogės |
pagal poreikį | Granato sėklos |
pagal poreikį | Trumpai acte pamarinuotas mėlynasis svogūnas |
Padažui: | |
1 a.š | medaus |
1 a.š. | grūdėtų garstyčių |
1-2 a.š. | aviečių uogienės |
1 v.š. | balto vyno acto |
3 v.š. | alyvuogių aliejaus |
Padažui: | |
1 v.š. | medaus |
1 a.š. | grūdėtų garstyčių |
1-2 a.š. | aviečių uogienės |
1 v.š. | balto vyno acto |
3 v.š. | alyvuogių aliejaus |
Įkaitinkite orkaitę iki 180C
Anties krūtinelės odelę supjaustykite rombais, stenkitės neįpjauti mėsos.
Dėkite į šaltą keptuvę odele žemyn, kai keptuvė įkais kepkite po 3 min iš abiejų pusių, tada perkelkite į orkaitę ir kepkite dar 8-10 min., priklausomai nuo krūtinėlės dydžio.
Iškepus, leiskite mėsai 3 min "pailsėti" ir supjaustykite.
Salotų padažo ingredientus sumaišykite iki vientisos tekstūros.
Dėkite salotas į lėkštę, šalia pjaustytą anties krūtinėlę, užpilkite viską padažu.
Skanaus!
IG @braske_ir_pipirai