Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Daržovių troškinys su antiena ir voveraitėmis
ingredientai
340 g. Lapino puota švž. ančiukų kulšelių mėsa (troškinti, kepti)
5-6 vnt. Vidutinio dydžio bulvės
2 vnt. Morkos
2 vnt. Pomidorai
2 skiltelės Česnakas
200 g. Virtos voveraitės
1 a.š. Džiovinti čiobreliai
1 a.š. Džiovintas bazilikas
250 ml. Vištienos sultinys
Pagal skonį Druska ir pipirai

Daržovių troškinys su antiena ir voveraitėmis

60 min.
2-3 porcijos
Gaminimas
  1. Į gilesnę kepimo skardą sudėkite ančiukų kulšelių mėsą, gabalėliais supjaustytas bulves, stambesniais griežinėliais pjaustytas morkas, kubeliais pjaustytus pomidorus, smulkiai supjaustytą česnaką, suberkite džiovintus čiobrelius, bazilikus, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską permaišykite ir supilkite vištienos sultinį.
  2. Kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Likus 5 min. iki kepimo pabaigos sudėkite virtas voveraites, išmaišykite ir pabaikite kepti. Skanaus!

          Dėkojame Oditėlėsblogas už receptą!

Atgal į receptų sąrašą