750 g | Lapino puotos rinkiniai sriubai |
5 vnt. | bulvių |
2 vnt. | morkos |
žiupsnelis | druskos, pipirų |
žiupsnelis | prieskoninių žolelių |
1 a.š. | garstyčių |
Antienos rinkinį sriubai sudėkite į puodą ir užpylkite vandeniu. Kai vanduo užvirė, nugrėbkite susidariusias putas, kiek pavirus pagardinkite druska, pipirais ir keliais lauro lapais. Po gero pusvalandžio išimkite sriuboje virusį antienos rinkinuką, nukaulinkite ir susmulkinkite mėsytę.
Supjaustytas bulves ir morkas sudėkite į sriubą, o baigiant virti sudėkite šaldytų daržovių asorti, susmulkintą mėsytę ir pagardinkite garstyčiomis.
Dar 10 min. ir sriuba pagaminta.
Skanaus
Už receptą dėkojame Gamink su Audrone.