340 g | Lapino puota ančių kulšelių mėsa |
2 v.š. | obuolių acto |
1 a.š. | maltų juodųjų pipirų |
1 a.š. | maltų saldžiųjų paprikų |
1 a.š. | raudonėlių |
1/2 a.š | druskos |
400 g | šaldytų daržovių kepimui |
400 ml | kokosų minkštimo gėrimo (11-13% riebumo) |
200 g | pilno grūdo makaronų |
1. Mėsą sudėti į dubenėlį, supilti obuolių actą, prieskonius druską ir gerai įtrinti mėsą. Mėsą palikti marinuotis bent 8h (geriausia per naktį).
2. Į kepimo indą sudėti pasimarinavusią mėsą, šaldytas daržoves (atitirpinti nebūtina) ir supilti kokosų gėrimą.
3. Kepti 70min/180C (jeigu daržoves atitirpinote prieš kepimą, kepimo laiką trumpinkinte).
4. Kol apkepas kepasi, išvirkite makaronus.
P.S. Prieš valgant, labai rekomenduoju, apkepo skysčiu apipilti makaronus!
Skanaus!
Už receptą dėkojame Rožinis avokadas.