Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Daržovių ir mėsos apkepas
ingredientai
340 g Lapino puota ančių kulšelių mėsa
2 v.š. obuolių acto
1 a.š. maltų juodųjų pipirų
1 a.š. maltų saldžiųjų paprikų
1 a.š. raudonėlių
1/2 a.š druskos
400 g šaldytų daržovių kepimui
400 ml kokosų minkštimo gėrimo (11-13% riebumo)
200 g pilno grūdo makaronų

Daržovių ir mėsos apkepas

80 min.
4 asmenims
Gaminimas

1. Mėsą sudėti į dubenėlį, supilti obuolių actą, prieskonius druską ir gerai įtrinti mėsą. Mėsą palikti marinuotis bent 8h (geriausia per naktį).

2. Į kepimo indą sudėti pasimarinavusią mėsą, šaldytas daržoves (atitirpinti nebūtina) ir supilti kokosų gėrimą.

3. Kepti 70min/180C (jeigu daržoves atitirpinote prieš kepimą, kepimo laiką trumpinkinte).

4. Kol apkepas kepasi, išvirkite makaronus.

 

P.S. Prieš valgant, labai rekomenduoju, apkepo skysčiu apipilti makaronus!

 

Skanaus!

Už receptą dėkojame Rožinis avokadas. 

Atgal į receptų sąrašą