500 g | Lapino puotos antienos file |
8 vnt. | bulvių |
1 vnt. | žalios paprikos |
1 vnt. | raudonos paprikos |
1 vnt. | svogūnas |
3 skiltelių | česnako |
1 vnt. | raudonosios čili paprikos |
1 a.š. | rūkytos paprikos |
1 a.š. | raudonos maltos paprikos |
1 a.š. | malto rozmarino |
3-4 v.š. | tamsaus sojų padažo |
žiupsnelis | druskos |
šlakelio | aliejaus |
žiupsnelio | sezamo sėklų |
1. Į plačią kepimo skardą dėkite griežinėliais pjaustytą antieną, šiaudeliais - bulves, paprikas, pusžiedžiais - svogūną, smulkiai sukapotus česnakus ir čili papriką, suberkite prieskonius, supilkite sojų padažą, pagardinkite druska, pašlakstykite aliejumi ir viską gerai išmaišykite.
2. Skardoje viską tolygiai paskirstykite ir kepkite 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 40-45 min.
3. Prieš patiekiant apibarstykite sezamo sėklomis.
Skanaus ;)
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui!