Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Daržovių apkepas su antienos krūtinėle
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
8 vnt. bulvių
1 vnt. žalios paprikos
1 vnt. raudonos paprikos
1 vnt. svogūnas
3 skiltelių česnako
1 vnt. raudonosios čili paprikos
1 a.š. rūkytos paprikos
1 a.š. raudonos maltos paprikos
1 a.š. malto rozmarino
3-4 v.š. tamsaus sojų padažo
žiupsnelis druskos
šlakelio aliejaus
žiupsnelio sezamo sėklų

Daržovių apkepas su antienos krūtinėle

45 min.
4-5 porcijos
Gaminimas

1. Į plačią kepimo skardą dėkite griežinėliais pjaustytą antieną, šiaudeliais - bulves, paprikas, pusžiedžiais - svogūną, smulkiai sukapotus česnakus ir čili papriką, suberkite prieskonius, supilkite sojų padažą, pagardinkite druska, pašlakstykite aliejumi ir viską gerai išmaišykite. 

2. Skardoje viską tolygiai paskirstykite ir kepkite 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje ~ 40-45 min.

3. Prieš patiekiant apibarstykite sezamo sėklomis.

Skanaus ;)

Už receptą dėkojame Oditėlės blogui!

Atgal į receptų sąrašą