3 | bulvių |
Stiklinės | žirnelių |
50 ml | pieno |
Mažas | gabaliukas sviesto |
žiupsnelis | Druskos |
500 g | Lapino puotos antienos file |
• Gaminimas super paprastas: bulves supjausčiau ir dėjau į puodą, užpyliau vandeniu ir viriau kol daugmaž suminkštėjo.
• Į puodą su bulvėmis sukračiau žirnelius. Viriau dar apie 8min.
• Nupyliau vandenį. Supyliau pieną, įdėjau sviesto gabaliuką, šiek tiek druskos ir blenderio pagalba tame pačiame puode susmulkinau iki vientisos masės.
• Bulvių košę patiekiau su @lapino_puota antiena, kurią tiesiog įtryniau druska, rūkyta paprika, čili pipirais, apvoliojau džiūvėsėliuose ir pakepinau keptuvėje. Kai mėsa kokybiška, nieko daug daryti nereikia.
• Patiekiant bulvių košę pabarsčiau su juodaisiais pipirais, bazilikais ir tarkuotu brandintu sūriu. Nes juk valgome pirmiausia akimis! Bet šis žingsnis nebūtinas.
Už receptą dėkojame 5 produktai.