- Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus ir sudėkite mažai gabalėliais pjaustytą mėsą.
- Kai sultys šiek tiek nugaruos, tuomet dėkite kubeliais supjaustytą svogūną, smulkiai pjaustytas česnako skilteles, griežinėliais - pievagrybius. Viską kepkite ant gan stiprios ugnies, tol kol daržovės suminkštės. Suberkite čiobrelius, raudonėlius, maltą papriką, pagardinkite druska, maltais juodaisiais pipirais, viską gerai išmaišykite ir atidėkite į šalį.
- Bulves ir morkas nuskuskite.
- Per burokinę tarką sutarkuotas daržoves sudėkite į didelį dubenį, supilkite išplaktus kiaušinius, smulkiai pjaustytus špinatus, petražoles, krapus pagardinkite druska ir viską gerai išmaišykite. Tuomet dėkite iškeptą mėsą su daržovėmis ir vėl viską gerai išmaišykite.
- Gilesnį kepimo indą ištepkite aliejumi ar sviestu, sudėkite paruoštą masę, uždenkite kepimo folija ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 min. arba tol, kol bulvės suminkštės, tuomet nuimkite foliją ir kepkite kol apskrus viršus.
Skanaus ;)
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.