Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Azijietiškos antienos salotos
ingredientai
500 g Lapino puotos ančiukų filė su oda
300 g salotų mišinio
kelios šakelės mėtų
1/2 raudono svogūno
200 g pomidorų
žiupsnelis sezamo sėklų
Užpilui:
4 skiltelės česnako
2 aštrūs čili pipirai
4 šaukštai citrinos sulčių
2 šaukštai žuvų padažo
2 šaukštai azijietiško saldžiarūgščio padažo

Azijietiškos antienos salotos

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Ančiukų filė iškepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Iškepus mėsai, ją supjaustome norimais gabaliukais.
  2. Salotas sumaišome su plėšytomis mėtomis, pusžiedžiais pjaustytu svogūnu, pomidorais.
  3. Viską sumaišome su antiena ir dedame į lėkštes.
  4. Užpilui visus ingredientus sumaišome su išspaustais česnakais ir gerai išmaišome. Užpilame salotas užpilu ir užberiame sezamo sėklų.
  5. Skanaus.

 

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Samčio užrašai.

Atgal į receptų sąrašą