- Ančiuką įtriname marinate, kiek lieka marinato sudėti viską į ančiuko vidų. Su dideliu mediniu iešmeliu uždaryti ančiuko angą iki pat uodegėlės.
- Marinuoti ančiuką 1-2 dienas.
- Jei norime kuo traškesnės odelės po 1 dienos užverdame puode apie 0,5L vandens su 50ml sojos padažo ir laikant ančiuką virš puodo (bet jo nemerkiant ten) apipilame visa odą su samčiu verdančio vandens. Tuomet palaikyti ančiuką 1 dieną ar bent pusę dienos šaldytuve, kad oda visiškai išdžiūtų ir nebūtų šlapia.
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laips. Ir kepame viščiuką 10min. tuomet sumažiname iki 150 laips. Ir dar kepame apie 20-30min.
- Patiekiame su garuose keptomis daržovėmis, apipiltomis sojos padažu ir kepintom sezamo sėklom, ir taip pat su azijietišku saldžiarūgščiu padažu.
Už receptą dėkojame Neatraski skoniai.