- LAPINO PUOTA ančiukų skrandukus išdarinėkite ir perpjaukite per pusę. Sudėkite į dubenį.
- Supilkite KIKKOMAN sojų padažą, suberkite smulkintą aitriąją papriką, įtarkuokite česnakus ir viską gerai išmaišykite.
- Į kitą dubenį suberkite miltų mišinį, supilkite vandenį ir išmaišykite. Sudėkite skrandukus ir pamaišykite, kad visi tolygiai pasidengtų tešla. Galite pagardinti mėgstamais prieskoniais.
- Dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Kepkite, nustatę vidutinę kaitrą, kad vidus spėtų iškepti ir netaptų per kietas. Iškepusius nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
- Pagardinkite smulkintomis žolelėmis.
- Gruzdintus skrandukus patiekite su KIKKOMAN padažu „Kimchi“.
Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai