Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Aštrūs ir traškūs gruzdinti skrandukai
ingredientai
500 g LAPINO PUOTA ančiukų skrandukų
3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
1 aitriosios paprikos
3 skiltelių česnako
80 g miltų mišinio Tempura
100 ml šalto vandens
Keleto šaukštų aliejaus
1 saujelės kalendrų ir bazilikų
1 šaukšto KIKKOMAN padažo Kimchi

Aštrūs ir traškūs gruzdinti skrandukai

30 min.
2 asm.
Gaminimas
  1. LAPINO PUOTA ančiukų skrandukus išdarinėkite ir perpjaukite per pusę. Sudėkite į dubenį. 
  2. Supilkite KIKKOMAN sojų padažą, suberkite smulkintą aitriąją papriką, įtarkuokite česnakus ir viską gerai išmaišykite.
  3. Į kitą dubenį suberkite miltų mišinį, supilkite vandenį ir išmaišykite. Sudėkite skrandukus ir pamaišykite, kad visi tolygiai pasidengtų tešla. Galite pagardinti mėgstamais prieskoniais.
  4. Dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Kepkite, nustatę vidutinę kaitrą, kad vidus spėtų iškepti ir netaptų per kietas. Iškepusius nusausinkite ant popierinio rankšluosčio.
  5. Pagardinkite smulkintomis žolelėmis. 
  6. Gruzdintus skrandukus patiekite su KIKKOMAN padažu „Kimchi“.

 

Už nuotraukas ir gardžią idėją dėkojame Alfui Ivanauskui ir VMG komandai

 

Atgal į receptų sąrašą