500 g | Antienos filė |
1 | svogūnas |
1 | spalvota paprika |
2 | morkos nedidelės |
5 skiltelės | česnako |
400 g | konservuotų pupelių pomidorų padaže |
300 g | ryžių |
2 šaukštai | pomidorų pastos |
1 šaukštelis | rūkytos paprikos |
1/2 šaukštelio | dž. raudonėlio |
500 g | vištienos sultinio arba vandens |
pagal skonį | druskos |
pagal skonį | pipirų |
aliejaus |
Antieną supjaustome nedideliais gabaliukais ir apkepinkiname keptuvėje su aliejumi.
Išimkite iš keptuvės ir padėkite šiltai.
Į keptuvę dedame smulkintus svogūnus ir tarkuotas morkas ir pakepiname kelias minutes. Dedame smulkintą papriką ir vėl 1-2 min pakepiname. Sudedame
česnakus ir kepkite 1 min. Dedame antieną, pilame pupeles,ryžius, pomidorų pastą, sultinį ir troškiname 40 min.arba,kol ryžiai išvirs. Likus kelioms minutėms iki gaminimo pabaigos,beriame raudonėlį, druską ir pipirus.
Už receptą dėkojame Samčio užrašai.