- Antienos kulšeles geriausia marinuoti likus 12 valandų iki kepimo.
- Į dubenį dedame antienos kulšeles, beriame druskos, pipirų, mairūno, smulkiai kapoto česnako (česnako negailime), įtarkuojame citrinos ir apelsino žieveles. Sausoje keptuvėje paskrudiname kmynus, kad atsiskleistų visos aromatingosios savybės. Kmynus taip pat beriame ant kulšelių. Pašlakstome aliejumi ir labai gerai viską išmaišome. Paliekame marinuotis.
- Nusivalome daržoves, supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Beriame druskos, pipirų, pilame šlakelį aliejaus. Sumaišome.
- Imame kepimo skardą ant dugno dedame raugintus kopūstus, ant jų daržoves ir antienos kulšeles. Uždengiame folija ir kepame apie 1 valandą 180 laipsnių karštyje. Nudengus foliją, temperatūrą mažiname iki 160 ir dar kepame vieną valandą.
- Skanaus!
Už receptą ir nuotraukas dėkojame Aurimėlio virtuvė