Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ANTIENA /
Antis marinuota apelsinų sultyse ir baltojo vyno acte
ingredientai
2 kg.
Lapino puota švž. ančiukas
500 ml.
Šviežiai spaustų apelsinų sulčių
Pagal skonį
Baltojo vyno actas
Pagal skonį
Druska
Pagal skonį
Pipirai
Pagal skonį
Prieskoninės žolelės
Pagal skonį
Obuoliai arba džiovinti vaisiai
Antis marinuota apelsinų sultyse ir baltojo vyno acte
130 min.
4-6 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Prieš kepant būtina bent parą laiko pamarinuoti antį.
Marinatui sumaišykite apelsinų sultis ir baltojo vyno actą, o anties vidų prikimškite obuolių arba džiovintų vaisių.
Prieš kepant antį, ją aptepkite aliejumi.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros.
Orkaitėje kepkite apie dvi valandas kol gražiai apskrus ir įdūrus į mėsą išbėgs sultys. Skanaus!
Atgal į receptų sąrašą