Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Anties kulšelės su saldžių bulvių koše
ingredientai
500 g. (2vnt.) Lapino puota švž. ančiukų kulšelės
1 vnt. Raudonas svogūnas
50 g. Sviestas
1 a.š. Medus
150 ml. Obuolių sultys
100 ml. Baltas vynas
1/2 vnt. Laimo vaisius
2 skiltelės Česnakas
1/2 a.š. Cinamonas
1/2 a.š. Mairūnas
Pagal skonį Druska ir pipirai
Garnyrui:
2-3 vnt. Saldžios bulvės
70 ml. Grietinėlė
Pagal skonį Druska ir pipirai

Anties kulšelės su saldžių bulvių koše

90 min.
2 porcijos
Gaminimas

1. Sumaišykite vyną, medų, obuolių sultis, laimo sultis, raudoną smulkintą svogūną, smulkintą česnaką, cinamoną, mairūną, juodą maltą pipirą ir druską. Marinatą supilkite į kepimo indą, sudėkite kulšeles ir gerai išminkykite rankomis. Ant kulšelių uždėkite kelis gabaliukus sviesto. Kepkite 240 C orkaitėje 1 val. 10 min. karts nuo karto kulšeles apverčiant.

2. Išvirtas saldžiasias bulves sumaišykite su grietinėle ir prieskoniais, ir sutrinkite į košę (smulkintuvu arba grūstuve). Skanaus!

Dėkojame Gaminkpats.lt už receptą!

Atgal į receptų sąrašą