Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Anties kulšelė su svogūniniais ryžiais
ingredientai
2 vnt. Lapino puotos anties kulšelių
100 g ryžių
2 vnt. salotos
keli stiebai svogūnų laiškų
1 šakelė rozmarino
kelios šakelės čiobrelio
keli žiupsneliai muskato riešuto
1/2 šaukštelio maltų lauro lapelių
1 kubelis vištienos sultinys
pagal skonį druskos, pipirų

Anties kulšelė su svogūniniais ryžiais

50 min.
2 porcijos
Gaminimas

 

Kulšeles paskaninkite druska, pipiru, muskatu ir lauro lapeliais. Į keptuvę įpilkite  alyvuogių aliejaus, dėkite rozmariną ir čiobrelį. Kiek įkaitus sudėkite kulšeles (odele į apačią). Kepkite iki gražiai parus, tuomet apverskite ir apkepkite iš kitos pusės. Apkeptas kulšeles dėkite į kitą indą ir pašaukite į 200 C orkaitę 35 minutėms.

Tuo tarpu į keptuvę, kurioje kepė kulšelės, sudėkite  pasmulkintus salotas  ir juos truputį apkepinkite. Suberkite ryžius, sultinį ir supilkite dvi stiklines vandens. Troškinkite ant nedidelės ugnies, kol išgaruos visas vanduo (uždengus dangčiu).

Patiekite kulšeles kartu su ryžiais bei smulkintais svogūnų laiškais.

Už receptą dėkojame Gamink Pats!

Atgal į receptų sąrašą