2 vnt. | Lapino puotos anties kulšelių |
100 g | ryžių |
2 vnt. | salotos |
keli stiebai | svogūnų laiškų |
1 šakelė | rozmarino |
kelios šakelės | čiobrelio |
keli žiupsneliai | muskato riešuto |
1/2 šaukštelio | maltų lauro lapelių |
1 kubelis | vištienos sultinys |
pagal skonį | druskos, pipirų |
Kulšeles paskaninkite druska, pipiru, muskatu ir lauro lapeliais. Į keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus, dėkite rozmariną ir čiobrelį. Kiek įkaitus sudėkite kulšeles (odele į apačią). Kepkite iki gražiai parus, tuomet apverskite ir apkepkite iš kitos pusės. Apkeptas kulšeles dėkite į kitą indą ir pašaukite į 200 C orkaitę 35 minutėms.
Tuo tarpu į keptuvę, kurioje kepė kulšelės, sudėkite pasmulkintus salotas ir juos truputį apkepinkite. Suberkite ryžius, sultinį ir supilkite dvi stiklines vandens. Troškinkite ant nedidelės ugnies, kol išgaruos visas vanduo (uždengus dangčiu).
Patiekite kulšeles kartu su ryžiais bei smulkintais svogūnų laiškais.
Už receptą dėkojame Gamink Pats!