500 g. | Lapino puota švž. ančiukų kulšelės |
2 v.š. | Aviečių uogienė |
2 v.š. | Sviestas |
20 g. | Svogūnų laiškai |
10 g. | Krapai |
200 ml. | Apelsinų sultys |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
1. Pasmulkinkite svogūnų laiškus ir krapus, suberkite juos ant kulšelių, įdėkite aviečių uogienės, druskos, pipiro ir viską gerai įtrinkite į kulšeles. Palikite apie 3 val. marinuotis.
2. Pamarinuotas kulšeles sudėkite į kepimo indą, įpilkite apelsinų sulčių ir 100 ml. vandens, sudėkite sviestą (ant kulšelių). Kepkite 240 C orkaitėje - 40 min. indą uždengus folija ir 30 min. atidengus, karts nuo karto aplaistant sultimis. Skanaus!
Dėkojame Gaminkpats už receptą!