Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Anties kulšelė aviečių marinate
ingredientai
500 g. Lapino puota švž. ančiukų kulšelės
2 v.š. Aviečių uogienė
2 v.š. Sviestas
20 g. Svogūnų laiškai
10 g. Krapai
200 ml. Apelsinų sultys
Pagal skonį Druska ir pipirai

Anties kulšelė aviečių marinate

85 min.
2 porcijos
Gaminimas

1. Pasmulkinkite svogūnų laiškus ir krapus, suberkite juos ant kulšelių, įdėkite aviečių uogienės, druskos, pipiro ir viską gerai įtrinkite į kulšeles. Palikite apie 3 val. marinuotis.

2. Pamarinuotas kulšeles sudėkite į kepimo indą, įpilkite apelsinų sulčių ir 100 ml. vandens, sudėkite sviestą (ant kulšelių). Kepkite 240 C orkaitėje - 40 min. indą uždengus folija ir 30 min. atidengus, karts nuo karto aplaistant sultimis. Skanaus!

Dėkojame Gaminkpats už receptą!

Atgal į receptų sąrašą