500 g. | Lapino puota švž. ančiukų filė be odos |
Sauja | Burokėlių lapai |
Sauja | Špinatai |
30 g. | Cheddar sūris |
1 v.š. | Sviestas |
Keli šaukštai | Miltai |
2 skiltelės | Česnakas |
Pagal skonį | Druska ir pipirai |
1. Krūtinėlę įpjaukite pusiau, bet ne iki galo. Pabarstykite druska ir pipiru, šiek tiek pamuškite.
2. Ant paplonintos krūtinėlės per visą plotą dėkite burokėlių lapų, užtarkuokite sūrio ir sudėkite špinatus.
3. Krūtinėlę susukite į vyniotinius, juos pavoliokite miltuose ir apkepkite iš visų pusių ant keptuvės su alyvuogių aliejumi, sviestu ir česnaku. Kepant mėsą apšlakstykite aliejumi iš keptuvės.
4. Apkeptus vyniotinius kepkite 7 minutes 230 C orkaitėje su ventiliavimo funkcija.
5. Patiekite su keptomis daržovėmis ir bulvių piure. Skanaus!
Dėkojame GaminkPats už receptą!