Aštrų peilį palenkti kampu ir įpjauti skersai odą, kad gautųsi X raštas - stengtis neįpjauti mėsos, o tik odą.
2. Dubenyje sumaišyti druską, cukrų, pankolio sėklas, pipirus ir česnako miltelius.
3. Gautą prieskonių mišinį gerai įtrinti į antie krūtinėlę. Krūtinėlę įdėti i nedidelį indą ir užberti likusiu mišiniu. Palaikyti šaldytuve per naktį. Išėmus iš šaldytuvo švelniai nukratyti visą mišinio perteklių.
4. Ant dvigubai sulenktos marlės sudėti rozmarino, čiobrelio ir šalavijo lapelius ir ant jų uždėti krūtinėlę (oda į apačią).
5. Krūtinėlę gerai suvynioti į marlę (mėsos suvyniojima į marlę pagreitina jos vytinimo laiką), apvynioti kulinarine virve (reikia atsikirpti pakankamai ilgos, kad užtektų apvyniojimui ir liktų galas pakabinimui).
6. Suvyniotą anties krūtinėlę pakabinti sausoje vietoje 2 savaitėm. Patikrinti, ar mėsa jau gerai suvyto, galima paspaudžiant krūtinėlę pirštais - jei pirštai spaudžia tvirtą kietą mėsą, galima jau nukabinti, tačiau jei krūtinėlė dar jaučiasi minkšta, reiks dar palaikyti ilgiau.