- Kambario temperatūros krūtinėlėms nupjauname plonąją "ataugą". Riebalų odelę įpjauname išilgai ir įstrižai nepažeidžiant raumens.
- Įkaitiname keptuvę BE RIEBALŲ ir dedame krūtinėles odele į apačią. Išsiskyrus riebalams, juos nupilame ir toliau tirpdome riebalus iki kol odelė lieka visai plonytė. Kelias minutes pakepiname ir kitą kepsnio pusę. Atidedame krūtinėles pailsėti.
- Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių. Kepame 12 minučių, o išėmę iš orkaitės leidžiame dar kelias minutes "prisirpti".
- Sūdytame vandenyje verdame kukurūzų kruopas, o kai košė jau beveik baigta, įdedame šaukštą maskarponės ir išmaišome.
- Padažui susmulkiname svogūną ir pakepiname ant įkaitusio aliejaus. Svogūnams suminkštėjus, įpilame vyną bei vandenį ir nugariname perpus.
- Atskirai suminkome kambario temperatūros sviestą su miltais, gautą masę įmaišome į padažą. Padažą prieskoniuojame druska ir pipirais bei perkošiame per sietelį, kad neliktų svogūnų, o tik tirštas, velvetinis skystis.
Už receptą dėkojame Monika Oliv.