- Anties krūtinėlės odelę įpjauname kelis kart negiliai, pagardinkite druska bei pipirais. Įkaitiname keptuvę su šlakeliu aliejaus ir dedame antieną odele žemyn. Kepame ant vidutinės kaitros apie 5 min. iš vienos pusės, tuomet apverskite ir vėl kepkite apie 4-5 min.
- Kai antiena iškeps, suvyniokite ją į foliją ir palikite 5 min. minutėms.
- Gaminame padažą:į švarią keptuvę sudedame medų, pilame balzamiko actą ir kaitiname, kol taps syrupas. Sudedame išgliaudytus ir šiek tiek pasmulkintus riešutus. Maišydami kepiname apie 2-3 min. Riešutai turi apsivelti šiuo syrupu.
- Išimame antieną iš folijos, dedame į lėkštę ir apliejame syrupu su riešutais.
- Tiekiame su norimu garnyru.
Už receptą dėkojame Samčio užrašams.