Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
►
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
►
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Palepinkime keturkojus
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
Palepinkime keturkojus
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ANTIENA /
Anties krūtinėlė su gaiviomis salotomis
ingredientai
500 g
Lapino puotos antienos file
Garnyrui:
pagal poreikį
sultenės
pagal poreikį
braškės
pagal poreikį
fetos sūris
pagal poreikį
citrinos sulčių
pagal poreikį
medaus ir balzaminio acto
Anties krūtinėlė su gaiviomis salotomis
60 min.
2 asmenims
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Pradžioj parūkinu su Apelsino drožlėmis iki 40 C vidinės, o paskui ant tiesioginės kaitros paskrudinama iš abiejų pusių.
Kaip garnyrui šiandien buvo sultenių, braškių ir fetos salotos apšlakstytos citrinos sulčių, medaus ir balzaminio acto kremo padažu.
Skanaus .
Už receptą dėkojame Mindaugas Žyma.
Atgal į receptų sąrašą