500 g | Lapino puotos Šviežia ančiukų filė |
2-3 vnt | nedidelių baklažanų |
3 vnt | pomidorai |
pagal poreikį | aliejaus |
žiupsnelis | druskos |
žiupsnelis | 5 pipirų mišinio |
pagal poreikį | pesto padažo |
pagal poreikį | žalumynų |
50 g | parmezano sūrio |
1.Anties krūtinėlę nusausiname , ištriname druska ir pipirais .Odelę įpjauname .
2.Įkaitiname gril keptuvę ir dedame krūtinėlę oda žemyn.
3.Krūtinėlės didelės,dėl to kepu po 6 -7 min. abi puses.Neperkepkite.
4.Iškeptas krūtinėles dedame į dubenį ir uždengiame ''pailsėti''.
5.Baklažanus supjaustykite riekelėmis ir apibarstykite rupia druska.Palikite 30 min.
6.Po pusvalandžio baklažanus aptepkite aliejumi ir apkepinkite gril keptuvėje .
7.Ant kiekvienos baklažano riekelės tepkite pesto padažą arba džiovintų pomidorų užtepą ,ką turite.Dėkite pomidoro riekelę ir barstykite sūriu.Pakartokite tą patį dar kartą.
8.Dėkite kepti į vidutinio karštumo orkaitę 10-15 min.
9.Tiekiame pailgoje lėkštėje.Dedame baklažanų sluoksniuočius ir ant viršaus dedame gražiai supjaustytą anties krūtinėlę.
Skanių akimirkų !!!
Už receptą dėkojame skanu, gražu ir su meile..... Rita