Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Anties krūtinėlė ir jo didenybė kukurūzas
ingredientai
500 g Lapino puotos anties krūtinėlės gabaliukų
žiupsnelis Druskos ir pipirų
Šakelės vyšninių pomidorų
Rozmarino
Paprikos
Sviesto su žolelėmis
Šaukštelio Pesto padažo
2 nedielių apvirtų kukurūzų burbuolių

Anties krūtinėlė ir jo didenybė kukurūzas

30 min.
2 asmenims
Gaminimas
  1. Antieną barstome tik druska ir pipirais, įpjauname brūkšneliais odą ir gerai įkaitintoje sausoje keptuvėje apkepame po 2 minutes iš abiejų pusių. Pirma dedame odele į apačią, kad keptuvėje atsirastų riebalų.
  2. Apkeptą antieną dedame į kepimo indą, ant jos - rozmarino, šalia dedame alyvuogių aliejumi apšlakstytų pomidorų šakelę, paprikos šiaudelius.
  3. Kukurūzų burbuoles ištriname pesto padažu ir sviestu su žolelėmis, dedame į kepimo rankovę ir užrišame. Atviroje skardoje jie neišliktų minkšti be kepimo rankovės.
  4. Viską kepame 35-40 minučių 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Dedame į lėkštę ir ragaujame!

Už receptą ir nuotraukas dėkojame Virtuvės princesė. 

Atgal į receptų sąrašą