- Nuo antienos kulšelių mėsos nupjaustykite riebalų perteklių, palikdami nedaug riebalų. Supjaustykite smulkesniais vieno kąsnio gabalėliais ir dėkite į įkaitintą keptuvę. Apkepkite, kad antiena apskrustų iš visų pusių, tuomet perkelkite į pasiruoštą puodą.
- Keptuvėje likusiuose riebaluose apkepinkite ketvirčiais supjaustytus šalotinius svogūnus, perdėkite į puodą su antiena.
- Į puodą supilkite vandenį, vyną, dėkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, galite įmesti ir gvazdikėlių. Įberkite žiupsnį druskos. Pridenkite ir kaitinkite ant žemesnės ugnies apie 45 minutes.
- Į puodą sudėkite ketvirčiais supjaustytus pievagrybius bei džiovintas slyvas, kaitinkite atidengtą puodą dar apie 50 minučių, kol troškinys sutirštės, o antiena taps minštutėlė.
- Pasūdykite pagal skonį, papuoškite svogūnų laiškais bei rozmarinu ir skanaukite.
Dėkojame kitchenjulie.com už receptą!