- Anties kulšeles nukaulinkite. Mėsą palikite su oda ir riebalais ir supjaustykite apie 5 cm dydžio kubeliais. Kaulų neišmeskite, jie taip pat dalyvaus troškinio gamyboje.
- Mėsą dėkite į plastikinį maišiuką, pabarstykite druska, pipirais, berkite miltus ir uždarę maišiuką išpurtykite, kad mėsa iš visų pusių pasidengtų miltais.
- Viską darykite tame pačiame troškintuve, kuriame gaminsite troškinį. Gerai įkaitintuose riebaluose kepinkite miltuotus mėsos gabaliukus. Mėsa turi apskrusti. Apkepintą antieną atidėkite. Riebalus palikite.
- Į tą patį troškintuvą sudėkite svogūnėlius, įberkite truputį cukraus, pakepinkite, sudėkite stambiai smulkintas morkas, česnaką, obuoliukus, truputį druskos ir dar šiek tiek viską pakepinkite.
- Į apskrudusias daržoves pilkite obuolių sultis ir užvirinkite. Sudėkite mėsą, kaulus, lauro lapą. Antiena turi būti panardinta sultyse. Troškinkite ant žemos ugnies apie 1 val. iki troškinys sutirštės ir dalis sulčių nugaruos. Tinka valgyti su juoda duona ar bulvėmis. Skanaus!
Dėkojame Skanu, gražu ir su meile... Rita už receptą!