Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos troškinys moliūge
ingredientai
340 g Lapino puotos kulšelių mėsos
1 vnt. svogūnas
1 vnt. morka
2 v.š. ryžių
žiupsnelis pipirų
žiupsnelis druskos
1 v.š. naminės pomidorų tyrės
100 ml vandens
2 skiltelės česnako
2 v.š. grietinės
šlakelis aliejaus

Antienos troškinys moliūge

45 min.
4-5 porcijos
Gaminimas

Antienos šlaunelių mėsą pabarstykite druska, pipirais ir leiskite pasimarinuoti. Moliūgui nupjaukite viršūnėlę. Išskobkite vidų, pabarstykite druska, pipirais ir smulkinta česnako skiltele. Leiskite pasimarinuoti. Aliejuje pakepinkite smulkintą svogūną, česnako skiltelę. Sudėkite antienos mėsytę ir pakepinkite, kol šiek tiek apskrus. Tada sudėkite griežinėliais pjaustytą morką, berkite ryžius, dėkite pomidorų tyrės, pilkite vandens ir patroškiname apie 5 min. Visą įdarą sudėkite į moliūgo vidų. Pagardiname troškinį grietine. Uždengiame viršūnėlę ir pašaukite  kepti iki170* C T įkaitintą orkaitę 1 val 20 min.

 

Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę!

Atgal į receptų sąrašą