340 g | Lapino puotos kulšelių mėsos |
1 vnt. | svogūnas |
1 vnt. | morka |
2 v.š. | ryžių |
žiupsnelis | pipirų |
žiupsnelis | druskos |
1 v.š. | naminės pomidorų tyrės |
100 ml | vandens |
2 skiltelės | česnako |
2 v.š. | grietinės |
šlakelis | aliejaus |
Antienos šlaunelių mėsą pabarstykite druska, pipirais ir leiskite pasimarinuoti. Moliūgui nupjaukite viršūnėlę. Išskobkite vidų, pabarstykite druska, pipirais ir smulkinta česnako skiltele. Leiskite pasimarinuoti. Aliejuje pakepinkite smulkintą svogūną, česnako skiltelę. Sudėkite antienos mėsytę ir pakepinkite, kol šiek tiek apskrus. Tada sudėkite griežinėliais pjaustytą morką, berkite ryžius, dėkite pomidorų tyrės, pilkite vandens ir patroškiname apie 5 min. Visą įdarą sudėkite į moliūgo vidų. Pagardiname troškinį grietine. Uždengiame viršūnėlę ir pašaukite kepti iki170* C T įkaitintą orkaitę 1 val 20 min.
Už receptą dėkojame Kviečiu į virtuvę!