500 g | Lapino puotos Antienos kulšelių mėsa |
1 | Paprikos |
2 skiltelės | česnako |
1 | Morka |
1 | Saliero lapkočio stiebas |
1 a.š. | Curry prieskoniai |
1/3 a.š. | Kumino prieskoniai |
1/3 a.š. | Bazilikas džiovintas |
1/3 a.š. | Čili prieskoniai |
150 g | Kokosų kremas Freshona light |
Kokosų aliejus | |
1 v.š. | Kukurūzų krakmolas |
Antieną supjausčiau smulkiai,apibarsčiau pipirais,druska, pakepinau keptuvėje su šiek tiek kokosų aliejaus kol apkrudo. Ir +-10 min patroškinau,kad suminkštėtų. Iškepus įdėjau į atskirą indą. Kitoje keptuvėje apkepinau papriką, pjaustytą juostelėmis, morką kubeliais. Joms apkepus sudėjau česnaką, salierą. Pakepinau dar kelias min. Švarioje keptuvėje pateptoje kokosų aliejumi, sudėjau mėsytę, apkeptas daržoves,prieskonius,kokosų kremą. Viską išmaišiau ir patroškinau dar 7min. Patiekiau su rudaisiais ryžiais,daržovėmis .
Už receptą dėkojame Viktorijai.