Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
ANTIENOS TIKKA MASALA
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos file
200 ml kokosų pieno
½ skardinės konservuotų smulkintų pomidorų
500 ml vandens
kepimui aliejaus
1 svogūno
pagal skonį Imbiero šaknies
3 skiltelių česnako
1 a.š. druskos
Šviežiai grūstų pipirų
1 v.š. Garam Masala prieskonių (Santa Maria)
1 a.š. kumino
1 a. š. ciberžolės
Saujos šviežių petražolių
250 g basmati ryžių
4 poliarinių duonelių iš Gardėsio Street Food

ANTIENOS TIKKA MASALA

45 min.
4 asmenims
Gaminimas
  1. Aliejumi įkaitintoje keptuvėje apkepkiname svogūnus. 2. Svogūnams apkepus, sudedame tarkuotą česnaką ir imbierą, trumpai apkepiname .3. Sudedame visus prieskonius, gerai išmaišome ir supilame vandenį, išmaišome. 4. Sededame gabaliukais pjaustytą antieną, apkepiname apie 2min. 5.Supilame konservuotus pomidorus, išmaišome, uždengiame dangčiuir troškiname apie 5min.  6. Supilame kokosų pieną, išmaišome ir vėl troškiname uždengus apie 10min.  7.Įmaišome smulkintas petražoles. 8.Tuo pat metu, kai gaminate tikka masala, virktie ryžius – taip, kaip Jums patinka. 9. Iki gaminimo pabaigos likus 5min., maksimaliai įkaitintoje keptuvėje paskrudinkite poliarines duoneles.

 

Už receptą dėkojame BET PIRMIAUSIA MAISTAS

Atgal į receptų sąrašą