- Šlaunelių mėsą nusausinkite popieriniu rankšluoščiu ir lengvai pamuškite mėsos plaktuko lygiąja puse, kad mėsa suminkštėtų.
- Iš abiejų pusių apibarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais ir čiobrelių lapeliais.
- Ant kiekvieno gabalėlio išdėliokite po 3 džiovintas slyvas ir susukite suktinuką, kurį apvyniokite į dvi kiaulienos šoninės juosteles ir sutvirtinkite mediniais smeigtukais arba perriškite virvele.

- Keptuvėje įkaitinkite šlakelį aliejaus ir apskrudinkite iš abiejų pusių.
- Suktinukus sudėkite į kepimo skardą, šalia išdėliokite nenuluptas česnako skilteles, čiobrelio šakeles ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 min.
- Patiekite su troškintais raudonaisiais kopūstais ir krienais.

Dėkojame Oditėlės blogui už receptą!