Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos stir fry
ingredientai
350 g Lapino puotos smulkintos ančių kulšelių mėsos
1 v.š. 5 prieskonių mišinys
2 v.š. aliejaus
2 spalvotos saldžios paprikos
2 maži čili pipirai
200 g žirnių su ankštimis
3 cm imbiero šaknies
50 ml sojų padažo

Antienos stir fry

20 min.
3 porcijos
Gaminimas

Smulkintą antieną ištrinkite prieskonių mišiniu. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus ir ant stiprios liepsnos apkepinkite. Apkepus mėsai išimkite iš keptuvės ir padėkite į šoną.
Žirnių ankštis pavirkite kelias minutes ir perliekite šaltu vandeniu.
Į keptuvę supilkite likusį aliejų ir sudėkite juostelėmis pjaustytas paprikas, čili pipirus, apvirtus žirnius ir pakepinkite kelias minutes. Sudėkite į keptuvę tarkuotą imbiero šaknį, supilkite sojų padažą ir gerai išmaišykite. Grąžinkite į keptuvę antieną ir maišant pakepinkite dar kelias minutes.
Tiekite su ryžiais.

Už receptą dėkojame Samčio užrašai

Atgal į receptų sąrašą