350 g | Lapino puotos smulkintos ančių kulšelių mėsos |
1 v.š. | 5 prieskonių mišinys |
2 v.š. | aliejaus |
2 | spalvotos saldžios paprikos |
2 | maži čili pipirai |
200 g | žirnių su ankštimis |
3 cm | imbiero šaknies |
50 ml | sojų padažo |
Smulkintą antieną ištrinkite prieskonių mišiniu. Keptuvėje įkaitinkite šaukštą aliejaus ir ant stiprios liepsnos apkepinkite. Apkepus mėsai išimkite iš keptuvės ir padėkite į šoną.
Žirnių ankštis pavirkite kelias minutes ir perliekite šaltu vandeniu.
Į keptuvę supilkite likusį aliejų ir sudėkite juostelėmis pjaustytas paprikas, čili pipirus, apvirtus žirnius ir pakepinkite kelias minutes. Sudėkite į keptuvę tarkuotą imbiero šaknį, supilkite sojų padažą ir gerai išmaišykite. Grąžinkite į keptuvę antieną ir maišant pakepinkite dar kelias minutes.
Tiekite su ryžiais.
Už receptą dėkojame Samčio užrašai