- Išvirkite ryžius ir atidėkite.
- Ančių kulšelių mėsą supjaustykite į nedidelius pailgus gabalėlius. Įspauskite česnako skiltelę, apibarstykite druska, j. pipirais ir maltu imbieru. Įpilkite kelis šlakelius aliejaus ir išmaišykite.
- Supjaustykite saliero stiebus, morkas ir papriką.
- Padažui sumaišykite sojos ir austrių padažus, skystą medų ir kukurūzų krakmolą.
- Įkaitinkite dvi keptuves su aliejumi: vieną – antienai su daržovėmis, kitą – ryžiams kepti.
- Sumaišykite kiaušinius ir supilkite į pirmą keptuvę. Intensyviai maišykite, kad susidarytų gabalėliai (patogu maišyti sushi lazdelėmis, po to – medine mentele). Kiaušiniams apkepus, suberkite ryžius ir dar trumpai apkepkite.
- Kitoje stipriai įkaitintoje keptuvėje kelias minutes apkepkite antieną. Išimkite.
- Sudėkite daržoves ir taip pat kelias minutes apkepkite. Grąžinkite į keptuvę antieną, supilkite padažą ir intensyviai maišant kepkite dar kelias minutes. Padažas iškart ims tirštėti. Įspauskite laimo skiltelę. Jei pritrūktų drėgmės, galite įpilti šlakelį verdančio vandens.
- Į dubenėlius dėkite keptus ryžius, ant jų – antieną su daržovėmis. Apšlakstykite skrudintų sezamų sėklų aliejumi.
Už receptą dėkojame Dar kasneliui.