sultiniui paruošti (3 litrams): | |
3 l | vandens; |
750 g | "Lapino puotos" antienos rinkinio sriubai; |
1 | nenulupto svogūno |
6 | didelės nuplautos morkos |
saujelės | stambių krapų kotelių (turėjau užšaldytų); |
2 | lauro lapelių |
6 | grūdelių juodųjų pipirų |
Ruošiame sriubą. | |
1 l | paruošto antienos sultinio |
60 g | grikių; |
0,5 | raudonosios paprikos |
1 | pomidoro; |
saujelės | pjaustyti poro; |
saujelės | šviežių špinatų |
žiupsnelio | grūstų čili pipirų (jei mėgstate aštrumą); |
Žiupsnelio | druskos |
Kai atsiras noras virti sriubą, sultinį galite atitirpinti kambario temperatūroje arba dėti į puodą ir ant silpnos ugnies leisti atitirpti.
Ruošiame sriubą:
Skanaus ;)
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.