- Į didelį puodą supilkite vandenį, sudėkite antienos rinkinį, į kelias dalis perpjautą morką, svogūną, imbierą, sudėkite lauro lapelius, pipirus ir kai užvirs, virkite 1 val. ant nestiprios ugnies, vis nugriebdami susidariusias putas.
- Tuomet perkoškite per kiaurasamtį sultinį į kitą puodą. Nuo antienos dalių nuimkite mėsą ir atidėkite į šalį.
- Dar kartą užvirkite sultinį, sudėkite juodasias pupeles, makaronus, per pusę perpjautus pomidoriukus, juostelėmis pjaustytą papriką, pusžiedžiais - porą, supilkite žuvies, vorčesterio, sojos padažus, įdėkite citrinos skiltelę, pagardinkite druska ir virkite tol, kol išvirs makaronai ir daržovės. Galiausiai sudėkit antienos mėsą, išmaišykite ir patiekite.
Skanaus ;)
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.