Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
ANTIENOS SRIUBA SU JUODOSIOMIS PUPELĖMIS IR MAKARONAIS
ingredientai
750 g Lapino puotos antienos rinkinio sriubai
1 nuskustos morkos
1 svogūno
nedidelio nulupto gabalėlio šviežio imbiero
3 lauro lapelių
kelių grūdelių juodųjų pipirų
2 litrų vandens
65 g konservuotų juodųjų pupelių
100 g ramen makaronų
10 vyšninių pomidoriukų
0,5 raudonosios paprikos
gabalėlio poro
2 v.š. žuvies padažo
1 v.š. vorčesterio padažo
1 v.š. sojos padažo
1 skiltelės citrinos
žiupsnelis druskos

ANTIENOS SRIUBA SU JUODOSIOMIS PUPELĖMIS IR MAKARONAIS

45 min.
3-4 porcijos
Gaminimas
  1. Į didelį puodą supilkite vandenį, sudėkite antienos rinkinį, į kelias dalis perpjautą morką, svogūną, imbierą, sudėkite lauro lapelius, pipirus ir kai užvirs, virkite 1 val. ant nestiprios ugnies, vis nugriebdami susidariusias putas. 
  2. Tuomet perkoškite per kiaurasamtį sultinį į kitą puodą. Nuo antienos dalių nuimkite mėsą ir atidėkite į šalį.
  3. Dar kartą užvirkite sultinį, sudėkite juodasias pupeles, makaronus, per pusę perpjautus pomidoriukus, juostelėmis pjaustytą papriką, pusžiedžiais - porą, supilkite žuvies, vorčesterio, sojos padažus, įdėkite citrinos skiltelę, pagardinkite druska ir virkite tol, kol išvirs makaronai ir daržovės. Galiausiai sudėkit antienos mėsą, išmaišykite ir patiekite.
Skanaus ;)
 
Už receptą dėkojame Oditėlės blogui.
Atgal į receptų sąrašą