500 g | Lapino puotos antienos skrandukų |
200 g | Miltų |
2 v.š. | Kario prieskonių |
1 | Šalotinis svogūnas |
1 Skiltelė | česnako |
5 vidutiniai | pomidorai |
1 | kiaušinis |
1. Supjaustykite svogūną ir pakepinkite kol suminkštės. 2. Supjaustykite česnaką ir pakepinkite. 3. Supjaustykite ir pakepinkite pomidorus. 4. Kol kepa pomidorai, sumaišykite miltus su kario prieskoniais. 5. Suplakite kiaušinį. Merkite kiekvieną antienos skranduką į kiaušinio plakinį, tuomet į miltus su kariu ir į keptuvę, taip kartokite su kiekvienu skranduku. Apkepinus visus skrandukus dėti 10min. Į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kad iškeptų pilnai iš vidaus.
Už receptą dėkojame neatrasti skoniai |