Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
ANTIENOS SKRANDUKAI SU KARIO PRIESKONIAIS
ingredientai
500 g Lapino puotos antienos skrandukų
200 g Miltų
2 v.š. Kario prieskonių
1 Šalotinis svogūnas
1 Skiltelė česnako
5 vidutiniai pomidorai
1 kiaušinis

ANTIENOS SKRANDUKAI SU KARIO PRIESKONIAIS

15 min.
2 asmenims
Gaminimas
 

1. Supjaustykite svogūną ir pakepinkite kol suminkštės.

2. Supjaustykite česnaką ir pakepinkite.

3. Supjaustykite ir pakepinkite pomidorus.

4. Kol kepa pomidorai, sumaišykite miltus su kario prieskoniais.

5. Suplakite kiaušinį. Merkite kiekvieną antienos skranduką į kiaušinio plakinį, tuomet į miltus su kariu ir į keptuvę, taip kartokite su kiekvienu skranduku. Apkepinus visus skrandukus dėti 10min. Į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę, kad iškeptų pilnai iš vidaus.

 

Už receptą dėkojame neatrasti skoniai

Atgal į receptų sąrašą