Apie mus
NAUJIENOS
PRODUKCIJA
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
RECEPTAI
ANTIENA
ŽĄSIENA
TRIUŠIENA
VIŠTIENA
KALAKUTIENA
PRIEDAI
Video receptai
Naudingi patarimai
MŪSŲ PARTNERIAI
Kontaktai
Privatumo politika
LT
EN
RU
LV
EE
Pradžia
/
RECEPTAI
/ ANTIENA /
Antienos širdelių iešmeliai
ingredientai
1 kg
LAPINO PUOTA antienos širdelių
1-2 vnt.
morkų
2 v.š.
alyvuogių aliejaus
pagal skonį
druska
pagal skonį
pipirai
žiupsnelis
Čili pipirai
1-2 a.š.
česnakų granulės
1-2 a.š.
paukštienos prieskoniai
keletos
mediniai iešmeliai
Antienos širdelių iešmeliai
35 min.
3-4 porcijos
Spausdinti
Persiųsti draugui
Atsisiųsti pdf
Jūsų draugo el.paštas:
siųsti
Gaminimas
Morkas nulupkite ir supjaustykite 0,5cm pločio griežinėliais.
Antienos širdeles nuplaukite ir nupjaustykite riebalų perteklių.
Antienos širdeles sulaistykite alyvuogių aliejumi, įberkite prieskonius (druska, pipirai, čili pipirai, česnako granulei, bei paukštienos prieskoniai). Viską sumaišykite. Likusiu marinatu pamaišykite morkas.
Suverkite antienos širdeles ir morkas ant iešmelių.
Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180C (apkepimas iš viršaus ir apačios) apie 30-40min (pagal tai kokį apkepimą mėgstat).
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Atgal į receptų sąrašą