Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos salotos su vynuogėmis.
ingredientai
500 g antienos file
100 g vynuogių
2 vnt. pamidorų
1 vnt. svogūno
2 v.š. aliejaus
žiupsnelis pipirų, druskos
0,5 vnt cintrinos(sultims)
1 vnt. gūžės salotų

Antienos salotos su vynuogėmis.

30 min.
4-5 porcijos
Gaminimas

 

Anties file iškepame keptuvėje.
Salotas suplėšome rankomis.
Pomidorus ir svogūnus susmulkiname žiedeliais, vynuoges perpjauname per puse.
Anties file supjaustome 1 kąsnio gabaliukais.
Daržoves ir antiena dedame į lėkštę ir paskaniname druska ir pipirais.
Citrinos sultis sumaišome su aliejumi ir apšlakstome salotas.

Dėkojame už receptą Odeta Kudopcenke

Atgal į receptų sąrašą