500 g | Lapino puotos antienos file |
1 šaukštelis | kiniškų 5 prieskonių |
2 šauksteliai | sojos padažo |
1 šaukštelis | sezamo aliejaus |
1 šaukštelis | medaus arba rudojo cukraus |
2 šaukšteliai | ryžių acto |
1 | mangas |
1/2 | raudonojo svogūno |
2 saujos | rėžiukų salotų |
Įkaitiname orkaitę iki 200 ir dėkite antieną odele žemyn į kepimui skirtą indą. Kepkite 8 min.
Apverskite antieną ir pagardinkite 5 prieskonių mišiniu. Kepkite dar 10 min.
Į lėkštes dėkite salotas,smulkintus svogūnus, kubeliais pjaustytus mangus,antienos gabaliukus.
Likusius produktus sumaišykite iki vientisos masės ir prieš tiekiant apšlakstykite salotas.
Už receptą dėkojame Samčio užrašai.