Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos pjausniai su kukurūzų tortilija
ingredientai
500 g. Šviežia antienos filė su oda
truputį alyvuogių aliejaus
žiupsnelis pipirų mišinio ( prieskonių steikui) ir rozmarino arba prieskonių paukštienai
žiupsnelis druskos
keletos kukurūzų tortilijos
keli vnt. agurkų
keli vnt. pomidoriukų

Antienos pjausniai su kukurūzų tortilija

60min
2 porcijos
Gaminimas

Nuplautą anties krūtinėlę nusausinkite ir tą pusę, kurioje nėra odos aptepkite alyvuogių aliejumi. Užberkite prieskonius iš abiejų pusių ir uždengę maistine plėvele palikite 2 val. kambario temperatūroje. Ant vidutinės kaitros įkaitinkite keptuvę. Anties krūtinėlės odą įpjaukite įstrižai arba rombais. Kepkite lygiai 6 min., apverskite ir vėl kepkite 5 min. Iškeptą antieną dėkite į kukurūzų tortilijas patiekite su mėgstamomis daržovėmis ir padažu. Puikiai tinkantis padažas prie antienos bruknių džemas . Padažui gali būti naudojama uogienė arba šaldytos/šviežios uogos su truputėliu cukraus. 

Atgal į receptų sąrašą