340 g. | ančių kulšelių mėsa (troškinti, kepti) |
3 vnt. | morkos |
1 vnt. | svogūnas |
300 g. | konservuotų pupelių |
200 ml | sultinio |
100 g. | grietinės |
3 v.š | pomidorų padažo |
žiupsnelis | druskos,pipirų |
Mėsą sudedame į gilią įkaitintą keptuvę (ar puodą) su aliejumi ir kepame apie 7 minutes ant vidutinės ugnies. Apkepus mėsai sudedame smulkintą svogūną, su morkomis ir užpilame sultiniu. Beriame druskos ir pipirų ir uždengę dangčiu troškiname apie 25 minutes ant silpnos ugnies. Po 25 minučių sudedame pupeles, grietinę bei pomidorų padažą,troškiname dar 10 minučių.
Antienos troškinį su pupelėmis patiekiame karštą su juoda duona ar virtomis bulvėmis.