Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos mėsos ir pupelių troškinys
ingredientai
340 g. ančių kulšelių mėsa (troškinti, kepti)
3 vnt. morkos
1 vnt. svogūnas
300 g. konservuotų pupelių
200 ml sultinio
100 g. grietinės
3 v.š pomidorų padažo
žiupsnelis druskos,pipirų

Antienos mėsos ir pupelių troškinys

40 min.
2-3 porcijos
Gaminimas

Mėsą sudedame į gilią įkaitintą keptuvę (ar puodą) su aliejumi ir kepame apie 7 minutes ant vidutinės ugnies. Apkepus mėsai sudedame smulkintą svogūną, su morkomis ir užpilame sultiniu. Beriame druskos ir pipirų ir uždengę dangčiu troškiname apie 25 minutes ant silpnos ugnies. Po 25 minučių sudedame pupeles, grietinę bei pomidorų padažą,troškiname dar 10 minučių.
Antienos troškinį su pupelėmis patiekiame karštą su juoda duona ar virtomis bulvėmis.

 
 
Atgal į receptų sąrašą