Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
Antienos maltinukai su sūriu ir špinatais
ingredientai
340 g. Lapino puota švž. ančiukų kulšelių mėsa (troškinti, kepti)
1 vnt. Svogūnas (mažas)
Sauja Špinatai
Pagal poreikį Krapai
Pagal poreikį Petražolės
Pagal skonį Druska ir pipirai
Pagal skonį Vištienos prieskoniai
Pagal skonį Raudonosios paprikos milteliai
100 g. Fermentinis sūris
1 vnt. Kiaušinis
Pagal poreikį Žirnių miltai
Pagal poreikį Aliejus

Antienos maltinukai su sūriu ir špinatais

40 min.
2-3 porcijos
Gaminimas

1. Antienos mėsą sumalkite, įberkite į ją prieskonių, suberkite pjaustytus špinatus ir žalumynus, tarkuotą sūrį, smulkiai pjaustytą svogūną, įmuškite kiaušinį, viską gerai išmaišykite.

2. Iš pasiruoštos mėsos formuokite maltinukus, apvoliokite juos žirnių miltuose ir apkepkite iš kiekvienos pusės.

3. Jiems apkepus įpikite 0,5 puodelio karšto vandens ir troškinkite uždengus dangčiu, kol išgaruos vanduo. 

4. Patiekti galite su saliero-bulvių koše: bulves išvirkite su pjaustyto saliero gumbo gabaliukais santykiu 1:4. Tuomet viską sutrinkite su virintu pienu, sviestu ir krapais. Skanaus!

Dėkojame Jelenos maisto blogas už receptą!

 

Atgal į receptų sąrašą