Pradžia /  RECEPTAI  /  ANTIENA  / 
ANTIENOS KULŠELIŲ SULTINYS
ingredientai
500 g Lapino puotos kulšelių mėsos
1 morka
Saujelė mėgstamų smulkių makaronų
1 sultinio kubelis
3 skiltelės česnako
pagal skonį Druska, pipirai

ANTIENOS KULŠELIŲ SULTINYS

45 min.
4 asmenims
Gaminimas
Mėsa pakepama aliejuje kol apskrunda. 
Dedamos smulkintos morkos ir česnakas, pabarstoma pipirais.
Pakepinama 3- 5 min. ant vidutinės kaitros.
Tuo tarpu puode užverdamas vanduo (~2 l.), dedamas sultinio kubelis. 
Užvirus į puodą sudedama mėsa su morka. 
Verdama apie 15-20 min ant vidutinės kaitros. 
Pabaigoje dedami makaronai, verdami pagal ant pakelio nurodytas rekomendacijas, 7-12 min.
SKANAUS! 
 
 
 
Už receptą dėkojame Tina gamina. 
Atgal į receptų sąrašą