- Anties šlauneles apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių, išimkite ir sudėkite į puodą. Riebaluose, kurie išsiskyrė kepant šlauneles, švelniai apkepkite pasmulkintus svogūnėlius. Sudėkite į puodą su šlaunelėmis kepintus svogūnus, supilkite obuolių sultis, madeirą, pagardinkite druska ir pipirais, uždenkite ir troškinkite 1,5 valandos.
- Troškintas šlauneles išimkite iš puodo ir atidėkite šiltai. Nugraibykite troškinimo skysčio viršuje susikaupusius riebalus ir virkite skystį kol jo nugaruos 2/3. Sudėkite žoleles, sutrinkite padažą smulkintuvu, pertrinkite per sietelį. Į padažą sudėkite goji uogytes ir užvirkite, nuimkite nuo kaitros, įmaišykite šaukštelį sviesto.
- Saliero stiebus supjaustykite griežinėliais ir apkepkite su sviestu. Baigiant kepti sudėkite špinatus, kepkite maišydami kol lapai suvys. Pagardinkite druska, pipirais.
- Patiekite anties šlauneles su padažu ir daržovėmis. Skanaus!
Dėkojame bulviukose.lt už receptą!