- Ar esate kada kepę bulvių gratiną? Puikus garnyras prie mėsos! Šalia Lapino puotos antienos kulšelių dar pridėjau bruknių ir kriaušių džemą, ir taip atsirado tobulas derinys.
- Bulves nulupu, supjaustau kuo ploniau, apvolioju druska, pipirais ir česnakų granulėmis. Suspaudžiu ant kepimo formos dugno. Indas tūrėtų būti gilus ir siauras. Ant viršaus pilu kiaušinių ir grietinėlės plakinį. Ant viršaus tarkuoju sūrį, uždengiu folija. Kepu 200°c apie valandą. Tada nuemu foliją ir kepu dar 1 val.
- Anties kulšeles apvolioju druskoje, pipiruose ir laiškiniuose česnakuose. Pakepu ant keptuvės po 2 min. Ir dedu į 200°c orkaitę dar 35 min.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame Sauja maisto