2 vnt. | šviežių antienos kulšelių iš Lapino puota |
šiek tiek | druskos ir maltų juodųjų pipirų |
Marinatui: | |
2 šaukštų | medaus |
4 šaukštų | sojos padažo |
1 žiupsnio | rupios druskos |
1 šaukštelio | kepimo miltelių |
1 žiupsnio | maltų juodųjų pipirų |
1 žiupsnio | džiovintų čiobrelių |
Padažui: | |
400 g | slyvų |
200 ml | raudonojo vyno acto |
1 žiupsnelio | maltų čili pipirų |
1 žiupsnio | grūstų gvazdikėlių |
1 žiupsnio | grūstų kvapiųjų pipirų |
3 cm | šviežio imbiero |
3-4 skiltelių | česnako |
1 šaukštelio | druskos |
40 ml | tamsaus sojos padažo |
60 g | cukraus |
Garnyrui: | |
mėgstamo | salotų mišinio |
SKANAUS
Už receptą dėkojame Nuo užkandžio iki deserto.